Zomersluiting

Hoi Saunatijger!

We waren nog zo van plan om de hele zomer open te blijven. Maar helaas kunnen we toch niet genoeg vrijwilligers vinden om de zondagen te draaien. Daarom hebben we besloten om toch een zomerstop in te lassen.

We gaan nog één keer open op zondag 23 juli 2023. Daarna sluiten we vijf weken. Op zondag 3 september gaan we dan weer open.

Wel hebben we zondag 23 juli 2023 nog een extraatje! Vanaf 15:00 uur kun je namelijk voor het eerst bij de Saunakaravaan meedoen met een introductieworkshop TRE®. Wist je dat het lichaam een natuurlijk ontladingsmechanisme heeft om stress los te laten? TRE® is een bijzondere vorm van yoga waarmee je dit activeert. Lekker doen, en daarna de sauna in.

Lees hier meer over de TRE® workshop >>>

Veel liefs en een warme groet,
De Saunakaravaan


Hey Sauna Tiger!

We really planned to stay open all summer. But unfortunately we can’t find enough volunteers to run the Sundays. So we decided to take a summer break after all.

We will be open one last time on this Sunday, July 23 2023. Then we close for five weeks. We will be open again on Sunday 3 September.

However, we do have a sweet bonus Sunday July 23 2023! Starting 15:00 for the first time at de Saunakaravaan you can join an introductory workshop TRE®. Did you know that the body has a natural release mechanism to let go off stress? TRE® is a special form of yoga to activate this system. Join in, and hit the sauna afterward.

Read more about the TRE® workshop >>>

Much love and a warm greeting,
De Saunakaravaan