Verhuizing: wie wil helpen, en weet een nieuwe plek?

Dag lieve allemaal,

De Saunakaravaan heeft na twee jaar (!) wachten droevig nieuws gekregen: onze vergunningen zijn niet verleend. Dat betekent dat we moeten verhuizen. Maaaaaar: elke verandering biedt kansen. In maart 2024 begint gewoon weer een nieuwe avontuur, en we gaan er een feestje en een paradijsje van maken.

Al sinds de oprichting zijn het de vrijwilligers die de sauna-avonden mogelijk maken. Voor een verhuizing en het inrichten van een nieuwe plek moet echter behoorlijk wat werk verzet worden. En jullie weten vast nog meer dan wij! Daarom hebben we twee vragen aan jullie:

  1. We zoeken verhuizers en opbouwers! Heb je zin en tijd om rond maart een dagje of meer mee te helpen met verhuizen/opbouwen, laat het dan weten op . Dit zijn altijd heel leuke dagen: met een leuk team de handen uit de mouwen steken, lunch, nog wat klussen en knallen, muziek luisteren en dan lekker de sauna in.
  2. We hebben al een (best te gekke) optie voor een nieuwe plek, maar willen zoveel mogelijk verkennen. Dus! Wie weet er plekken in Amsterdam waar de Saunakaravaan zou kunnen landen? Braakliggende grond, een boer die nooit moeilijk doet, een project waar we bij aan kunnen sluiten, een groep kunstenaars met een bos? We staan overal voor open, maar liefst hoeven we er niet meer weg.

Maart 2024 zullen we onze huidige plek verlaten moeten hebben. Dus in de winter kun je nog volop komen stomen ­čśŐ

Liefs, we horen graag van je, en vrede op aarde, in hemelsnaam.

De Saunakaravaan