Kaartjes zijn alleen nog online te koop, niet meer bij de sauna zelf…

English Below.

Vanaf april 2023 kun je alleen nog online kaartjes kopen. Dat komt hierdoor:

We zijn de laatste tijd erg druk, eigenlijk iets té druk. We kunnen de rust en de ontspanning die bij de Saunakaravaan horen niet meer garanderen. Als we zo doorgaan gaat de Saunakaravaan aan zijn eigen succes ten onder. We hebben plek voor maximaal 55 gasten over de hele avond, en als er meer mensen zijn dat is het eigenlijk niet leuk meer.

Daarom werken we op de zondagavond voortaan alléén nog maar met online kaartverkoop. Vol is dan ook echt vol, helaas… Als je spontaan wilt komt, koop dan spontaan je kaartjes bij https://saunakaravaan.nl/tickets/ en haast je langzaam hierheen.

Maar zomaar langskomen en hopen op een plekje: het zit er niet meer in, helaas….

We zie je graag bij de sauna!

English: update on our ticket policy as of April 2023

From April on you can only buy tickets online. This is because:

We’ve been pretty crowded lately, and that’s a good thing – but it’s a little too much for our taste. We can no longer guarantee the peacefulness and relaxation that come with the Saunakaravaan. If we continue like this people will stop coming for lack of space and quiet, and that would be a shame. So we are putting a limit to our capacity: we have space for a maximum of 55 guests, over the course of the evening.

That is why, from now on, we will only work with online ticket sales on Sunday evenings. Full then, is really full, unfortunately… If you want to come spontaneously, buy your tickets spontaneously at https://saunakaravaan.nl/tickets/ and slowly hurry here.

But just passing by and hoping for a spot: it is no longer an option, unfortunately….

See you at our sauna!