Familie-opstelling

Yess!! Saunakaravaan biedt nu ook ruimte voor familie opstelling. Met een kick of van James. Op 17 september geeft James een introductiemiddag (familie)opstellingen aan. (Aanmelden link onderaan)

De middag is naast kennismaking met systemisch werken ook een training van je invoelingsvermogen. Als mens kun je dingen met je vijf zintuigen ervaren, maar ook met je invoelingsvermogen. Dat vermogen kun je trainen door aandacht en stilte. Hoe meer je bij jezelf kunt voelen, hoe meer je bij de ander kunt waarnemen. Tijdens een opstelling wordt gewerkt met dat ‘wetende veld’. Daar hoef je niets voor te doen, behalve aanwezig te zijn. Het wetende veld staat in verbinding met je intuïtie, waarop ingespeeld wordt tijdens deze middag.

Nieuwsgierig geworden en interesse om deel te nemen? Check deze link voor informatie en aanmelden: www.jamessmith.nl/events