Zondag 4 februari 2024 (laatste dag)

4 februari 2024 16:00 - 23:00 Tom Schreursweg 12-14, helemaal links achter op het terrein

Reserveer hier een plekje voor de allerlaatste saunakaravaan-zondag op deze plek. Ga je ons teveel missen? Overweeg dan om ons te helpen met verhuizen. We gaan dan nog ongeveer vijf dagen aan de slag in februari en maart en aan het einde van de dag de sauna in! Lees hierover meer achter deze link.

De sauna’s zijn warm, we hebben een mooi kampvuur, de hottub wordt gestookt en er is een lekker warme, knusse dome om je in terug te trekken; een baarmoeder waar je je ogen dicht kunt doen en kunt verdwijnen in een zee van dekens en kussens. Meestal hebben we ook nog een klein optreden van een Amsterdamse muzikant(e).

Chai, soep en drinken bestel je op de avond zelf, en reken je af als je weggaat.
De avond is 4 februari 2024 16:00 - 23:00 uur.

Omdat we geen werkende wasmachine hebben, kunnen we helaas nog geen handdoeken of badjassen verhuren. Neem daarom zelf je handdoek en badjes mee!
(En vergeet ze ook niet mee terug te nemen, want we stikken van de handdoeken die iedereen laat liggen:-))

Omdat dit de laatste avond op deze plek is, zijn we een uur eerder open en gaan we een uur later dicht! We zijn twee extra uren open dus!

Om nog beter terug te komen dan we hier vertrekken hebben we nu ook sponsorkaartjes in de shop. Zie het als een klein stukje steun voor al het werk dat de vrijwilligers verzetten om dit tot de plek te maken die door zovelen geliefd is. De kaartjes geven uiteraard ook toegang tot de sauna-avond en de extra opbrengsten zullen gebruikt worden om op de nieuwe plek nog beter en mooier terug te komen.

Ticket Type Price Cart
Super Sponsor ticket + toegang €25 Tickets are sold out.