Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstelling

mei 17, 2023 @ 19:00 - 22:00

Na eerdere succesvolle edities is er op 17 mei weer een kennismakingsworkshop (familie)opstellingen in de Dôme van de Saunakaravaan. In een (familie)opstelling maakt de vraagsteller een opstelling van een onderdeel van zijn of haar leven waarmee hij/zij worstelt. Dat kan gerelateerd zijn aan familie, relatie(s), werk of een terugkerend patroon. Een ervaring van een deelnemer:

“Wat mooi om op een diepere laag naar mijn achtergrond en patronen te kijken. Een familieopstelling geeft me kernachtige informatie over mijn relaties, waar ik veel inzicht en kracht uithaal om nieuwe stappen te nemen”.

De avond is naast kennismaking met systemisch werken ook een training van je invoelingsvermogen. Als mens kun je dingen met je vijf zintuigen ervaren, maar ook met je invoelingsvermogen. Dat vermogen kun je trainen door aandacht en stilte. Hoe meer je bij jezelf kunt voelen, hoe meer je bij de ander kunt waarnemen. Tijdens een opstelling wordt gewerkt met dat ‘wetende veld’. Daar hoef je niets voor te doen, behalve aanwezig te zijn. Het wetende veld staat in verbinding met je intuïtie, waarop ingespeeld wordt tijdens deze avond.

Wanneer: woensdagavond 17 mei 2023
Waar: In de Dôme van de Saunakaravaan
Tijd: 19.00 – 22.00 uur, (inloop vanaf 18.30 uur)
Deelname: €25,- maximaal 12 personen

Nieuwsgierig geworden en interesse om deel te nemen? Check deze link voor informatie en aanmelden: www.jamessmith.nl/events

Gegevens

Datum:
mei 17, 2023
Tijd:
19:00 - 22:00
Site:
https://www.jamessmith.nl/events

Locatie

Saunakaravaan
Tom Scheursweg 12
Amsterdam, 1067MC Nederland
+ Google Maps